EETHUIS DE HOEK

EETHUIS DE HOEK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 471 beoordelingen
23 jan 2021 om 20:01 Het was heerlijk sharma schotel veel vlees en grote zak patat goed verpakt en goed warm. Je moet wel extra saus bestellen want ik vind het anders te weinig.
23 jan 2021 om 16:43 Het eten is echt lekker en het word binnen de tijd geleverd dus echt perfect
22 jan 2021 om 7:39 Heerlijke kapsalon kip! De Schotels zijn ook een aanrader.
21 jan 2021 om 20:02 Meerdere keren per week bestellen wij hier! Eten is alle keren heerlijk en warm.
16 jan 2021 om 13:19 Heerlijke malse spareribs gegeten, rijst was ook echt lekker!
10 jan 2021 om 19:47 Lekker. Lekker snel. Lekker geen bezorgkosten.
10 jan 2021 om 12:35 Heerlijke kapsalon met verse ingrediƫnten!!
9 jan 2021 om 21:34 Door corona begrip voor lang wachten,alleen kinderen begrijpen dat niet zo. Eten was genoeg en was goed.
3 jan 2021 om 20:49 Nu al meerdere malen besteld bij De Hoek en wij zijn er zeer tevreden over. De bestelling klopt altijd, wordt tijdig en goed heet geleverd, de bezorgers zijn altijd vrolijk en het eten is heerlijk!
3 jan 2021 om 19:21 Zoals altijd super lekker gegeten nog steeds geen opmerkingen of klachten te vinden
2 jan 2021 om 19:37 Ik werd netjes gebeld dat het wat later werd ivm de drukte, wat begrijpelijk was. Verder was het eten goed! Omdat ze laat waren kreeg ik zelfs een fles coca cola gratis. Zeer netjes te woord gestaan aan de telefoon.
2 jan 2021 om 18:50 Hoeveelheid is top. Vlees is niet super. Knoflook saus is echt heel vies.