GRILLROOM CITY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom City. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 17:39 Goede smaak voor een zeer nette prijs
29 nov 2022 om 6:46 Was perfect Ik zou Grillroom City aanraden!
28 nov 2022 om 22:03 Eten was lekker, snel geleverd en goede portie, aanrader. Alleen waren ze de sausjes vergeten, beetje jammer.
28 nov 2022 om 20:35 Na lange tijd weer eten besteld en was weer super en als vanouds
28 nov 2022 om 18:11 Vriendelijke bezorger en super lekkere eten. Hier zeker weer bestellen.
27 nov 2022 om 20:03 OVERHEERLIJK ! KapsalonXL kipfilet + KapsalonXL doner besteld. Goed gebalanceerde flavors, rijk gevuld met vlees, vlees was niet droog en super lekker, patat versgebakken en precies zoals het moet, kaas en knoflook saus niet overdreven. BEDANKT !
27 nov 2022 om 17:41 De kipschotel was lekker als altijd. Snel bezorgd en blikkie van het huis.
27 nov 2022 om 7:30 Ze hadden per ongeluk de verkeerde pizza bezorgd, maar kwamen 10 minuten nadat ik gebeld had de goede bezorgen en de andere mocht ik houden. Beiden smaakten heerlijk, zoals gewoonlijk! Top service!
27 nov 2022 om 0:38 Bezorging was mooi op tijd. Alleen was het eten koud. Terwijl het maximaal 10 minuten fietsen is. Pizza’s waren heel hard met weinig topping. Alsof ik twee margherita’s had besteld. Zonde van het geld. Hier bestel ik nooit meer.
23 nov 2022 om 19:46 Super snelle bezorgtijd en super lekere pizza. Hier zeker weer bestellen.
20 nov 2022 om 19:41 Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Ik zou Grillroom City aan iedereen aanraden.
20 nov 2022 om 14:29 Heerlijk goed warm Lams shoarma heerlijk, pita broodjes heerlijksausen heerlijk Bezorging zelfs iets te vroeg Toppertjes Sausen heerlijk,prijs prima