GRILLROOM CITY

GRILLROOM CITY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 948 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom City. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 23:43 Heerlijke shoarma schotel gegeten, patat was ook lekker knapperig!
29 jun 2022 om 19:21 Persoonlijk ┼żal ik Maar 1 ster geven. MaAr smaken verschillen en daarom 3 sterren. Patat en kipnuggets waren te Goed doorgebakken. Knoflook saus smaakte Niet naar knoflook Maar na komijn. Shoarma was njet lekker En de hotwings waren Niet HOT
26 jun 2022 om 10:18 3 pizza's anderhalf uur gewacht. En de bezorger laat met opzet 2 euro vallen terwijl hij me wisselgeld geeft en zegt "is wel goed zo toch?". En claimt gewoon 2 euro fooi. Als ik niet bij oma was had ik je op je bek geslagen. Fooi moet je verdienen.
25 jun 2022 om 0:50 Het eten was weer ouderwets lekker. En supet qua smaak. Tot snel weer.
24 jun 2022 om 22:28 Snelle bezorging, verwachte tijd 60 min maar in 30 min bezorgd. De Schoarma schotel vond ik iets minder, persoonlijk houd ik van Lams vlees shoarma maar dit was denk ik wat anders? Verder zou er meer als 2 sauzen bij de schotel gemogen.
24 jun 2022 om 20:29 It took 90 min to get the pizza and once it arrived, it was so tasteless and bland.
24 jun 2022 om 20:06 Heerlijk gegeten, geweldige medewerkers. Weer eens mijn favoriete kipschotel besteld. Oh oh wat lekker! De kids hadden Turkse pizza en kipnuggets. Volgende keer maar weer de salami pizza en kapsalon bestellen.
22 jun 2022 om 23:41 Top restaurant! Eten is altijd lekker warm en smaakt ook geweldig. Aardige medewerkers en de bezorging vindt ook altijd erg snel plaats.
20 jun 2022 om 21:12 Mixed grill schotel. Slaslick is gewoon losse slaslick. Kip is gemarineerd en gegrilled. Kebab is echte kebab in paprika en ui. Patat is vers en krokant. Met een bakje sla,tomaat komkommer erbij. Al met al, heel erg lekker. Bezorging was ook op tijd
16 jun 2022 om 20:49 Heerlijk eten en lekker warm werd eerder gebracht dan was gezegd
15 jun 2022 om 21:37 Na even afwezig weer SUPER gegeten tot snel weer
14 jun 2022 om 0:17 Lekkerste pizza ooit!! Eerste keer dat ik hier heb besteld, maar dit is mijn nieuwe favoriete pizza plek!